Referenties & Cases

Reviews.

Reviews zijn belangrijk. Voor ons als graadmeter of we aan het verwachtingspatroon van onze klanten voldoen en voor u om te beoordelen of we onze beloftes waarmaken. Lukt dat altijd? Nee, want waar gehakt wordt vallen spaanders, maar gelukkig lukt het veel vaker wel dan niet. Waardoor klanten vaak lang klant blijven (voor sommige werken we al meer dan 10 jaar!). Met andere klanten hebben we een knipperlichtrelatie en sommige zijn slechts een ‘one night stand’ gebleken. Maar onze intentie is altijd een lange termijn relatie. Meer referenties lezen? Ga dan naar onze Google Mijn Bedrijf Pagina.

“Wekelijks werd ik gebeld door bedrijven die beloven om je beter te laten scoren bij Google. Door de jaren heen ben ik erg sceptisch geworden, omdat er vaak een verwachtingspatroon wordt gecreëerd die ze vervolgens niet waar kunnen maken. Via een goede zakelijke relatie ben ik bij Peter Lagerwaard terecht gekomen van Semster. Na een prettige kennismaking en een goede analyse van mijn probleem heeft Peter mij kunnen overtuigen dat hij begreep hoe hij het verschil kan maken binnen mijn branche. De eerste stappen zijn naar volle tevredenheid gezet!”

“Professioneel met een fijne persoonlijke aanpak. Je voelt de betrokkenheid en enthousiasme waarbij er wel een realistisch perspectief gegeven wordt. Wij van Niche4Health, de Collageen eiwit expert, zijn zeer tevreden over de SEO SEA ontwikkelingen dankzij Semster. Dit heeft zijn opstart periode nodig, maar uiteindelijk komt de investering weer naar je toe. Daarnaast zijn er interessante partners aan verbonden met hun eigen specialisme tegen een eerlijke prijs.”

“Peter heeft ons goed geholpen met het professionaliseren van onze e-commerce activiteiten. Een aanrader!”

“Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!”

“De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.”

“Zeer goeie ervaringen! Uiterst professioneel team, ze luisteren goed naar je wensen, denken actief mee, zijn oplossingsgericht en zeer behulpzaam. Opvallend is vooral de grote betrokkenheid bij het laten slagen van je project. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Complimenten!”

“Peter heeft ons begeleid bij het bedenken van onze tag line, het verhelderen van onze ‘belofte’ en om onze website ‘marketingproof’ te maken . Hij zat ons goed ‘achter de vodden’, waardoor wij ook doorpakten met alles wat wij moesten aanleveren. Daardoor bleef de vaart er in en kregen we er nog plezier in ook! Zijn kundige advies en actieve meedenken waren de investering absoluut waard!”

“Zeer enthousiast over de persoonlijke en betrokken aanpak. Resultaten van strategiesessies zijn aangescherpte tagline en belofte en helder plan voor het vervolg. Peter bracht ook veel scherpte op tekstueel vlak en helpt echt om het concreet te maken.”

“Al sinds 2006 doet Peter de online marketing voor Commgres. Hij onderscheidt zich steeds weer met zijn nadruk op resultaat en rendement.”

“Peter Lagerwaard van Semster is een professional op het gebied van marketing en SEO vraagstukken. Wij hebben Peter onlangs ingeschakeld om mee te denken over de nieuwe huisstijl van ons makelaarskantoor. In dit traject is hij erg waardevol geweest voor DVA Makelaars. Je kunt Peter ook gewoon eens inschakelen als ‘sparringspartner’, hij luistert graag, komt met scherpe adviezen en praktische oplossingen waar je als ondernemer meteen mee aan de slag kan. Een echte aanrader!! Elke ondernemer zou zich zelf eens per jaar een uurtje advies van Peter moeten gunnen, werkt echt verhelderend ;-)”