WordPress sites & shops

WordPress sites & (WooCommerce) shops webdesigner.

Bijna 33% van alle websites in de wereld zijn gebouwd in WordPress (bron: W3techs.com). Hoogstwaarschijnlijk omdat:

  • het gratis is
  • er technisch (bijna) alles mee kan door de grote hoeveelheid plug ins
  • het Google vriendelijk is (gemakkelijk te optimaliseren)
  • en vooral omdat het een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem is voor mensen die zelf tekst en beeld willen kunnen aanpassen.

Wij kennen de technische én commerciële mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u uw investering in een WordPress site of shop zo snel mogelijk terugverdient. Want uiteindelijk is een iets duurdere website die zichzelf terugverdient goedkoper dan een goedkope website die geen klanten en geen omzet oplevert.

Onze referenties en cases bewijzen dat.

Specialist in vindbare WordPress websites die leads opleveren

In 2006 begonnen we om voor bedrijven hun onvindbare website vindbaar te maken op voor hen relevante zoektermen in Google. Klanten hadden een website laten bouwen door een designer die vervolgens onvindbaar was in Google. Een website goed vindbaar maken begint bij zoekwoordonderzoek doen in de database van Google, maar dat wisten die designers helaas niet.

Toch wisten we achteraf de website vaak nog goed vindbaar te maken en door onze goede resultaten vroegen klanten ons daarna hun nieuwe website te maken. Daarvoor kozen we WordPress als platform. We namen ons voor dat onze websites niet alleen mooi moesten zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en leesbaar op alle apparaten (mobiel!), snel, overtuigend én goed vindbaar. Zodat het een investering wordt die zichzelf terugverdient in plaats van over de balk gegooid geld.

Lees meer over onze WordPress websites >

Specialist in vindbare, goed verkopende WordPress (WooCommerce) webshops

Ergens in 2008 of 2009 bouwden we onze eerste webshop GekOpHout.com in VirtueMart, de webshop module van Joomla! Vanaf het begin was die webshop gebouwd met het oog om goed gevonden te worden en dat lukte zeer goed en GekOpHout.com werd een commercieel succes. Na nog een geslaagde webshop in Magento software  (All4Running.nl) besloten we om ons volledig toe te leggen op WordPress.

Gelukkig heeft WordPress een geweldige webshop module; WooCommerce. En net als bij WordPress websites is ons uitgangspunt dat onze webshops niet alleen mooi moeten zijn, maar ook gebruikersvriendelijk en leesbaar op alle apparaten (mobiel!), snel, overtuigend én goed vindbaar. Zodat het een investering wordt die zichzelf terugverdient in plaats van over de balk gegooid geld.

Lees meer over onze WordPress (WooCommerce) webshops >

WordPress hosting, onderhoud en beveiliging

Goede hosting verbetert de gebruikservaring doordat het er mede voor zorgt dat uw website snel laadt. En dat vinden uw gebruikers niet alleen fijn, maar ook Google, die hamert op snelheid, snelheid en nog eens snelheid. Zeker met het alsmaar toenemende gebruik van mobiel dataverkeer.

Daarnaast wilt u toch geen omkijken hebben naar een goed functionerende website? Daarom zorgen wij voor de updates van de thema’s en plug ins. Als dat goed gebeurt is de kans op een ‘inbraak’ nihil, maar u weet dat als een inbreker echt naar binnen wilt hij naar binnen komt. Om dat risico nog verder te beperken bieden wij een ‘inbraakverzekering’ aan.

Lees meer over onze hosting, onderhoud en beveiliging >

Gratis WordPress site verhuizen

Je hebt al een WordPress website of webshop, maar je bent ontevreden over de prestaties ervan? Of ben je wellicht ontevreden over je huidige WordPress dienstverlener? Geen probleem, het grote voordeel van WordPress is dat je het gemakkelijk kunt verhuizen. Mocht snelheid een issue zijn dan doen we een nulmeting, zetten je site op onze testserver en doen we 1-meting. In 99,9% van de gevallen levert onze server snellere resultaten op doordat die volledig is ingericht op WordPress hosting.

Lees meer over WordPress site verhuizen >

WordPress advisering

U werkt met WordPress, maar hebt niet het idee dat u er alles uithaalt? Dan bent u bij ons aan het goede adres want we halen niet alleen technisch meer uit WordPress, maar óók commercieel. Uiteindelijk is WordPress ook maar een communicatie-instrument waarmee u bepaalde doelen wilt bereiken. Toch?

Lees meer over WordPress advisering >

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases