Miranda.

“The secret of getting ahead is getting started.”

Agatha Christie

Zakelijk

Helpt sinds 2016 als zelfstandige bedrijven met de ontwikkeling en uitrol van hun contentstrategie. Haar expertise zit hem in het coördineren van communicatie projecten en ze heeft ook een stevige, maar altijd onderbouwde mening over de inhoud. Met haar hands on mentaliteit weet ze altijd van plan naar uitvoering te komen. En ze laat niet los voordat dat zover is…. Werkte voor 2016 altijd voor grote bedrijven als communicatie adviseur, zoals bijvoorbeeld voor Schiphol, Rabo Mobiel en T-Mobile.

Miranda zette in 2016 haar bedrijf Werkende Teksten op waar zij werkt voor bedrijven als KLM, Installicht, Samen Alkmaarse Katholieke Scholen (SaKS), Wilms Den Helder, Marcelis Dekave en uiteraard Semster.

Opleidingen

Miranda studeerde Bedrijfskunde voor de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze deed de opleiding Nima, Prince II projectmanagement en volgde een training schrijven voor het web aan de HVA.

Tegenwoordig is Miranda ook druk bezig met haar persoonlijke ontwikkeling, getuige haar master diploma in NLP.

Privé

Nuchtere Noord-Hollandse die opgroeide in een ondernemersgezin. Iemand die snapt dat elke geïnvesteerde Euro door ondernemers terugverdiend moet worden.

Na wat omzwervingen naar Amsterdam en Haarlem, inmiddels weer woonachtig in Heiloo met haar drie kinderen Roos, Feije en Sjoerd en poes Lela. Dol op koken, hardlopen, trampoline springen, lezen, muziek, mode / lifestyle en haar absolute passie reizen. Niets is mooier dan met haar kinderen op avontuur te gaan.

Neemt haar werk super serieus, maar het moet ook leuk blijven. Lachen op zijn tijd is voor haar een absolute must!