Professionele WordPress website laten maken die meer oplevert dan kost.

WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS) ter wereld waarmee u zelf gemakkelijk pagina’s, teksten en beelden kunt toevoegen en wijzigen. Bovendien is het gratis, Google vriendelijk én kan er bijna alles mee door de enorme hoeveelheid beschikbare plug ins en API’s die technische functionaliteiten mogelijk maken. Bijna 33% van alle websites in de wereld zijn er in gebouwd (bron: W3techs.com).

Verleidelijke en overtuigende WordPress websites

Een mooie, snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website maken die goed werkt op desktop, tablet en mobiel is al moeilijk genoeg, maar daar nemen wij geen genoegen mee. En dat zou u ook niet moeten doen! Onze WordPress websites dienen bezoek te genereren en bezoekers aan te zetten tot de door u gewenste acties. Daarom denken wij mee over uw doelstellingen en adviseren wij u hoe u uw doelstellingen het best kunt behalen. Indien mensen naar uw producten of diensten op Google zoeken is het zaak om daar voorafgaand aan de bouw rekening mee te houden. Dat scheelt hoge aanpassingskosten achteraf.

Ambitieuze ondernemers, marketeers, communicatiemanagers en bureaus

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van ambitieuze ondernemers, marketeers, communicatiemanagers en marketing- en reclamebureaus die groei willen. Zij begrijpen dat dat de WordPress website slechts een middel is om een doel te bereiken. Daarom ondersteunen we onze klanten niet alleen op het gebied van design, techniek en gebruiksvriendelijkheid, maar ook op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, Google Analytics en data-analyse, e-mail marketing en social media advertising. Wij werken door heel Nederland en voor alle sectoren.

Semi-maatwerk of maatwerk

Wij gunnen iedereen een goede WordPress website en met onze semi-maatwerk en maatwerk oplossingen bieden wij die. Bij een semi-maatwerk website passen wij een sjabloon zo aan dat bijna niet meer te herkennen is dat u een sjabloon gebruikt. Wilt u een uniek design? Dat kiest u voor een maatwerk website. Natuurlijk wel wat duurder, maar dan springt u er wel uit.

Complexe technische applicaties

Wilt u uw WordPress site koppelen aan externe software zoals een CRM, ERP of boekhoudpakket? We hebben het of al eens gedaan of we duiken er met liefde in. Onbetaald vaak zelfs, omdat we die opgedane kennis vast wel eens in de toekomst kunnen verzilveren.

Tariefindicatie

Een semi-maatwerk WordPress website begint bij € 2.499,-. Exacte prijzen kunnen pas gegeven worden als uw wensen en eisen in kaart zijn gebracht.

Werkwijze

  1. Kennismaken

Tijdens een kopje koffie of glas thee of water kijken we of er een klik is. Delen we dezelfde waarden zoals ‘win-win’, ‘1+1=3’ en vinden we elkaar aardig genoeg om een relatie aan te gaan. Want dat is waar wij naar streven, relaties en geen ‘one night stands’.

  1. Inventarisatie en strategie bijeenkomst

Tijdens deze betaalde bijeenkomst inventariseren wij wat u wilt, wat uw concullega’s al doen, en wat u nodig heeft om uw doelen te behalen. Deze bijeenkomst is nodig om een gespecificeerde begroting te maken

Indien u exact weet wat u wilt en daar een goede schriftelijke briefing voor hebt is deze bijeenkomst overbodig.

  1. Begroting

Op basis van de inventarisatiebijeenkomst ontvangt u een gedetailleerde begroting aan de hand waarvan u kunt beslissen om met ons in zee te gaan. Indien u beslist om dat niet te doen heeft u in ieder geval een strategie en gedetailleerde begroting waarmee u andere begrotingen kunt aanvragen.

  1. Navigatieopzet en wireframes

Wij komen met een navigatievoorstel (eventueel op basis van zoekwoordonderzoek in de database van Google als u gekozen heeft voor een goed vindbare website) en wireframes voor elke unieke pagina op de site. Desgewenst ook voor de mobiele versie van de website.

Aan de hand daarvan kunt u alvast aan de gang met het verzamelen en creëren van content (tekst en beeld). Desgewenst ondersteunen wij u daarbij.

  1. Design

Na akkoord op de wireframes komen wij met een designvoorstel. Elke unieke pagina wordt ontworpen en we maken in ieder geval een design voor de homepage van de mobiele website

  1. Bouw , vullen en testen

Na akkoord op de wireframes bouwen wij de site en vullen wij die met de door u aangeleverde content. Eventueel is het mogelijk dat wij u een training geven zodat u de content zelf kunt vullen, maar wij doen daarna altijd nog een styling van de door u ingevulde content. Om ervoor te zorgen dat alles er wel mooi uitziet. Wij testen of alle functionaliteiten werken en of uw website in de meest voorkomende browsers goed wordt vertoond.

  1. Live zetten

Uw website wordt live gezet. Eventuele schoonheidsfoutjes worden tot een maand na oplevering kosteloos opgeleverd.

Een eventueel marketingprogramma kan beginnen

  1. Hosting, onderhoud en beveiliging

Wij zorgen ervoor dat uw website vlekkeloos blijft werken en dat de kans op inbraak minimaal is. Voor vragen staan wij natuurlijk klaar.

  1. Meten en evalueren

Indien u voor een marketingprogramma hebt gekozen vinden er regelmatig rapportages en tussentijdse evaluaties plaats.

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases