Een professionele Joomla website laten maken doet u bij Semster. Al vanaf € 999,- heeft u een professionele website waarvan u zelf de tekst en de foto's kunt aanpassen.

Net als de gemiddelde webdeveloper biedt ook Semster standaard oplossingen. We gebruiken een geavanceerd sjabloon (ook wel 'thema' genoemd) voor uw nieuwe Joomla website. Wat ons echter uniek maakt is een hoog serviceniveau, conversieoptimalisatie advies en gunstige betalingsvoorwaarden. In tegenstelling tot de gemiddelde webdeveloper, maakt Semster van uw website een echte verkoopmachine. Wij beschikken namelijk over online marketeers, SEO specialisten, AdWords specialisten en een UX (user interface) designer die alle kennis in huis hebben om van uw nieuwe website een succes te maken. Met deze kennis zorgen we ervoor dat uw nieuwe Joomla website goed vindbaar is op relevante zoektermen en dat website bezoekers de gewenste acties uitvoeren. Een nieuwe, door Semster geoptimaliseerde website, levert u altijd meer op dan het kost!

Joomla websitepakketten & Maatwerk

Om u een tariefindicatie te geven hebben wij een tweetal Joomla website pakketten samengesteld. Uiteraard verrichten we ook maatwerk toegespitst op uw unieke situatie. De prijzen in het onderstaande overzicht zijn een indicatie van ons prijsniveau. Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak of voor een offerte op maat.

Joomla Website pakketten

 

Standaard

Pro

Maatwerk

Advies gesprek
Design o.b.v. template  
Design op maat    
Responsive design
CMS Handleiding

CMS Workshop (max 2 pers. 2 uur)

Social buttons
Opgemaakt contactformulier
Basis Navigatiestructuur    
Navigatiestructuur o.b.v. zoekwoordenanalyse  
SEO geoptimaliseerd (Sitemap & SSL)  
SEO+ (On-page & Technisch)    
Google Analytics geïntegreerd en ingesteld  
Google Analytics-filters    

Totaal

€ 999, -

€ 2184, -

O.b.v. offerte

Extra opties

Fotografie V.a. € 150, -
Hosting € 195, - per jaar
Updates en veiligheidspakket € 295, - per jaar
SEO content Op aanvraag
Chat module basis € 135, -
Chat module op maat € 365, -
Meertaligheid (één taal) € 500, -
Meertaligheid (extra talen) € 50, - per taal

Stappenplan

Standaard & Pro

1. Introductie

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Na het vaststellen van de functionaliteiten wordt een offerte opgesteld.

2. Joomla Website ontwerp

Op basis van uw wensen en behoeften wordt een thema uitgekozen. Indien u kiest voor het Pro pakket dan kan Semster marginale aanpassingen aan het thema doen.

3. Joomla Website bouwen

Na goedkeuring van het voorstel gaan onze webdevelopers aan de slag om het gekozen thema leven in te blazen. Op een speciale testserver kunt u altijd meekijken hoe uw nieuwe Joomla Website vordert.

4. Joomla Website optimaliseren (alleen pro gebruikers)

Wanneer het Joomla template gereed is, gaan onze SEO specialisten en online marketeers aan de slag om uw Joomla website te laten scoren in Google. Dit doen zij o.a. door een sitemap en SSL certificaat toe te voegen

5. Joomla Website online zetten

Uw Joomla website is gevuld, (indien pro) geoptimaliseerd en klaar voor gebruik. U ontvangt van ons een Joomla handleiding en een gratis Google AdWords couponcode.

Maatwerk

1. Introductie

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Na het vaststellen van de functionaliteiten wordt een offerte opgesteld.

2. Joomla Website ontwerp

Op basis van uw wensen en behoeften wordt een ontwerp (mock-up) voorgesteld. Deze passen we aan tot dit aan uw wensen en behoeften voldoet.

3. Joomla Website bouwen

Na goedkeuring van het voorstel gaan onze webdevelopers aan de slag om het ontwerp leven in te blazen. Op een speciale testserver kunt u altijd kijken hoe uw nieuwe Joomla Website vordert.

4. Joomla Website optimaliseren

Wanneer het Joomla design staat, gaan onze SEO specialisten en Online marketeers aan de slag om uw Joomla website te laten scoren in Google. Dit doen zij o.a. door een sitemap en SSL certificaat toe te voegen.

5. Joomla Website online zetten

Uw Joomla website is gevuld, geoptimaliseerd en klaar voor gebruik. U ontvangt van ons een Joomla handleiding en een gratis Google AdWords couponcode.

Waarom een Joomla Website door Semster?

  • Hoog serviceniveau
  • Trouwe klanten & uitstekende referenties
  • Advies over SEO & conversieoptimalisatie
  • Wij zijn zeer betrokken!
  • Gunstige betalingsmogelijkheden

Semster bouwt al Joomla websites vanaf € 999, -. Op basis van een template bouwen we een Joomla website die voldoet aan uw wensen en behoeften. Ook voor unieke en geavanceerde websites met specifieke technische functionaliteiten zoals boeken, reserveren etc. kunt u bij ons terecht.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl