Julian.

“Market like the year you are in!”

Gary Vaynerchuck

Zakelijk

Ambitieuze “Jack of all trades” die wilt doorgroeien om een meester in alles te zijn. Begonnen als grafische vormgever voor MKB’ers kwam hij al snel in aanraking met marketing. Hij heeft toen een baan gehad bij het marketing team van een IT bedrijf waar hij alles leerde over innovatie binnen marketing, IT en bedrijfsvoering. Nu is hij een specialist in e-mail marketing en dan de meer geavanceerde mogelijkheden daarvan zoals het opzetten van funnels en het automatiseren daarvan, maar ook van andere marketing processen(marketing automation). Hij is altijd klaar om te sparren over de nieuwe marketing mogelijkheden die er zijn om uw bedrijf te laten groeien!

Leergierig voor ondernemers

Hij is ontzettend leergierig en staat altijd in de frontlinie van innovatie op het gebied van marketing, IT en bedrijfsvoering. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijf betere resultaten kan boeken met de nieuwste technieken.

Privé

Opgegroeid in een huis met ondernemende ouders. Op jonge leeftijd al heel veel van de wereld gezien. Naar veel landen gereisd en in diverse landen gewoond te hebben uiteindelijk toch besloten dat Nederland de place to be is.

Houdt veel van fitness, reizen, koken en natuurlijk eten. Een gezellige, sociale jongen die altijd in alles meedenkt én voelt.