Jarno.

Zakelijk

Jarno werkt al sinds 2011 in het online marketing landschap. Door zijn grote netwerk kan hij de juiste spelers activeren om bij te dragen om een klant nog succesvoller te maken. Of het nu kleine of grote bedrijven zijn, Jarno kan zich inleven en de juiste keuzes maken om het bedrijf door juiste marketingkeuzes te laten groeien.

Spin in het web

Ik ben een vertaler voor ondernemers tussen hun bedrijf en alle mogelijke marketinginstrumenten. Het landschap is zo complex geworden dat je snel al door de bomen het bos niet ziet. Ik help je daarbij.

Nerver to old to learn

Ik vind dat je jezelf door moet blijven ontwikkelen. Ik doe dit ook en help bedrijven en ondernemers graag leren begrijpen hoe ze met online marketing hun bedrijf kunnen laten groeien.

Privé

Geboren in Vught in een lerarenfamilie is het uitleggen en helpen van mensen met de paplepel ingegoten. Mijn vrouw en ik houden van leuke dingen doen en van reizen. Competitiviteit zit niet alleen in het behalen van de beste resultaten voor klanten maar ook in het sporten. Altijd harder willen met wielrennen, de beste bal slaan met squash of een andere sport, geen probleem! Jarno gaat ervoor!