Groeilease: betaal elke maand een vast bedrag

Succesvolle (internet)marketing begint bij een heldere, duidelijke en liefst onderscheidende belofte naar een goed afgebakende doelgroep die uitgewerkt is in een mobielvriendelijke website of webshop die goed vindbaar is en overtuigend en verleidelijk is. Een website die overtuigend en verleidelijk is zorgt er namelijk voor dat bezoekers ook converteren in leads. De investering daarin is voor veel bedrijven een behoorlijk hoge drempel terwijl een goed geoptimaliseerde website zichzelf gemakkelijk terugverdient.

Om de drempel voor bedrijven om professioneel aan (internet)marketing te gaan doen te verlagen bieden wij groeilease aan. Bij groeilease betaalt u in twee termijnen de opstartkosten (bij aanvang van het project en bij oplevering) tot maximaal 33,33% van de investering en vervolgens betaalt u elke maand eenzelfde termijnbedrag.

Contractperiodes kunnen liggen tussen de 12 en 36 maanden en we hanteren een rente- en risico-opslag voor onze voorfinanciering.

Stappenplan

  • In een gratis sessie bepalen we wat uw wensen zijn
  • Aan de hand van uw wensen en onze kennis en ervaring wat u minimaal nodig heeft om succesvol te zijn en doen wij u een voorstel voor groeilease 

Voorwaarden

  • U neemt een zoekmachine geoptimaliseerde website of webshop af
  • U neemt minimaal onze AdWords dienstverlening en SEO dienstverlening af
Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl