Klantbeoordelingen.

We doen het voor u, ‘de klant’. Daarom vinden we het belangrijk om te weten of onze klanten tevreden zijn en of ze vinden of wij onze beloftes waarmaken. Dus vragen wij onze klanten na verloop van tijd altijd of ze een review willen schrijven zodat wij weten hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren en u zich al een beeld kunt vormen over de kwaliteit van onze dienstverlening. Op onze Google Mijn Bedrijf Pagina kunt u ze allemaal lezen. Het zijn er inmiddels meer dan 40!

SHG

Semster is een enthousiast, vakkundig, creatief, meedenkend, spontaan team waarmee het heel prettig samenwerken is. Na 6 jaar ervaring met Semster kan ik wel zeggen dat je een optimaal resultaat haalt als je samenwerkt met dit team.

Sandra Houter, GekOpHout.com

JSKS

Geen flashy dudes die je site wel even hip maken, maar gedegen vakmensen die weten waar ze over praten. Gekoppeld aan een marketingplan (met o.a. Google Adwords), levert dit resultaat en aantoonbaar meer omzet op.

John Sombroek, Keukenspeciaalzaak Sombroek
EvBAis

Semster heeft ons in 2010 geïntroduceerd in de wereld van zoekmachine marketing. Zij hebben onze website uitermate goed vindbaar, overtuigend en verleidelijk gemaakt. Dat heeft gezorgd voor een gestage stroom in leads en klanten waardoor Atimo is gegroeid tot wat het nu is: een professionele, adviserende leverancier van industriële zuigoplossingen!

Edwin van Buuren, Atimo industriële stofzuigers
JBG

Semster is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de WordPress website met webshopmodule Gravosign.nl die zij voor ons hebben gebouwd. 5 sterren!

Jeffrey Boerman, Gravosign