Voorjaar 2020 kwamen we in contact met Freddy Hoyng, de oprichter en eigenaar van Niche4Health. Niche4Health verkoopt collageen eiwit supplementen rechtstreeks aan klanten via de webshop en indirect via resellers. Freddy had het idee dat hij meer uit zijn business kon halen, maar wist niet precies hoe. Na een aantal gesprekken mochten we aan de slag.

Wat hebben we gedaan en wat doen we?

  • Een nieuwe positionering bedacht met een nieuwe tag line. Hilbrand wilde weg van het woord ‘revalidatietechniek’ en daarom zijn we uitgekomen op ‘hulpmiddelen & aangepast meubilair’ in combinatie met de belofte ‘Maakt. Meer mogelijk!’
  • De nieuwe positionering is vertaald in een nieuw logo. Een nieuwe letter, maar de bestaande kleuren zijn gehandhaafd. Een leuk detail is de Nederlandse vlag in de rechterpoot van de letter ‘m’ om te benadrukken dat we Nederlands maakbedrijf zijn.
  • Het maken van het design voor de nieuwe website
  • Advies over de navigatie van de website ten behoeve van zoekmachine optimalisatie.
  • Het optimaliseren van de pagina’s voor een goede vindbaarheid in Google.

Wat is het resultaat?

De uitstraling van Peereboom is weer helemaal anno nu. De positie als Nederlands maakbedrijf is benadrukt met als onderscheidende element de mogelijkheid van maatwerk. Het enige problem is dat Peerboom de vraag nauwelijks aan kan!