Meer leads of transacties door gratis conversie optimalisatie scan

Conversie optimalisatie is de kunst om een groter percentage van uw websitebezoekers tot de door u gewenste handelingen over te laten gaan. Google zelf onderscheidt twee soorten handelingen: macro en micro. Een macrohandeling voor een website is bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, een offerteformulier of opbellen. In deze gevallen spreken we van een lead. Een macrohandeling voor een webshop is het doen van een aankoop. Microhandelingen zijn zaken zoals het inschrijven op een nieuwsbrief, het verrichten van een download, het aanvragen van een white paper of e-book of het downloaden van een kortingscoupon. Het is vaak goedkoper om het conversiepercentage te verhogen dan om meer bezoek te genereren, maar idealiter werkt u op beide fronten tegelijkertijd.

Al uw potentiële klanten bevinden zich in een 'customer journey'. Dit is simpelweg de reis die een consument aflegt om tot aanschaf van uw product of dienst over te gaan. Tijdens deze 'customer journey' komt uw potentiële klant verschillende drempels tegen die overschreden moeten worden. Door deze drempels voor uw potentiële klanten weg te nemen heeft u aan het einde van de 'customer journey' een hoger percentage bezoekers tot lead of klant gemaakt.

Voorwaarden voor conversie

In de loop der jaren hebben we een eigen model ontwikkeld waarmee we de conversie op elke site of shop kunnen verbeteren. We hebben het het 'BODS-model' genoemd waarbij BODS staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Onderscheidend vermogen
  • Deskundigheid
  • Sympathie

Elke factor hebben we weer onderverdeeld in circa 10 variabelen zodat we dus naar circa 40 variabelen kijken die bepalend zijn voor uw conversiepercentage. Daarbij dient u uw score af te zetten tegen uw (online) concurrenten. Het gaat er niet om dat u 100% scoort, maar het is wel belangrijk dat u beter scoort dan uw concurrenten. Want vraag u uzelf eens af of u zaken zou gaan doen met iemand die niet betrouwbaar is, ondeskundig, onsympathiek en u niet duidelijk kunt maken welk voordeel het heeft om bij hem / haar te kopen?

Onze gratis conversie optimalisatie scan geeft inzicht in een selectie van deze punten. In de gratis conversie scan wordt uw website aan de hand van bovengenoemde factoren onder de loep genomen. Hier komen een aantal verbeterpunten uit.

Conversie rapport-cijfer

Na het doen van de conversie scan krijgt u van ons een document toegestuurd met daarin een rapportcijfer. Dit document wordt aangevuld met een selectie van de factoren die uit de gratis conversie scan naar voren zijn gekomen. Door deze verbeterpunten door te voeren op uw website kunt u al winst behalen, maar het echte werk kan pas beginnen als u volledig inzicht heeft.

Optie 1: Conversie optimalisatie uitbesteden

Naast het geven van conversie optimalisatie advies kunnen wij het optimaliseren van conversie geheel uit handen nemen. Aan de hand van de vastgestelde verbeterpunten die uit de conversie optimalisatie scan naar voren zijn gekomen gaan wij stapsgewijs aan de slag. Dit kunnen wij ook doen op basis van succesafhankelijke beloningsafspraken! Dit betekent dat u uw geld terug krijgt wanneer wij niet kunnen aantonen dat door onze inspanningen uw bezoekers dieper de sales-funnel in gaan.

Optie 2: In Company Conversie optimalisatie training

Na het ontvangen van de gratis conversie optimalisatie scan kunt u er ook voor kiezen om u en/of uw medewerkers te laten trainen door Semster. Tijdens deze in company trainingen bespreken wij het volledige conversie scan document en geven wij aan hoe u zelf aan de slag kunt.

Optie 3: Uitgewerkt rapport bestellen

U kunt er ook voor kiezen om het gehele conversie optimalisatie scan document te bestellen. Dit document bestaat uit een uitgebreide analyse, waarin alle factoren en verbeterpunten uit onze BODS-analyse worden omschreven. Aan de hand van dit document kunt u zelf aan de slag met conversie optimalisatie. Desgewenst heeft u de mogelijkheid om het uitgebreide rapport bij ons op kantoor face-to-face te bespreken. Een gedetailleerd conversie optimalisatie rapport kost € 499, - en kunt u direct bestellen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 072 - 520 10 53.

Waarom de Conversie scan bij Semster?

  • Ervaring met klanten uit diverse sectoren
  • Uitstekende referenties
  • ''Geen prestaties, geld terug'' regeling
  • Semster is zeer betrokken

Neem contact op met onze conversie optimalisatie specialisten!

Bent u geïnteresseerd in een gratis conversie optimalisatie scan of zit u liever direct rond de tafel? Vul rechts uw gegevens in of bel direct naar 072 - 520 10 53 en vraag naar Peter Lagerwaard.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten