Gratis SEO Scan: Meer rendement uit een verbeterde website!

Voor een toppositie in de onbetaalde zoekresultaten van Google dient uw website het op zoveel mogelijk punten even goed of beter te doen dan uw belangrijkste concurrenten. Een SEO scan geeft u inzicht in de variabelen van uw website die goed zijn ingericht én de variabelen die verbeterd kunnen worden. Met de resultaten van de scan kunt u gericht werken aan een verbetering van uw website zodat u hoger in Google komt op voor u relevante trefwoorden. De SEO scan onderzoekt en beoordeelt uw website op de volgende punten:

 • Externe domein
 • Code en technische factoren
 • Redirects
 • URLs
 • Links
 • On-page factoren 

Website Rapportcijfer

De gratis SEO Scan resulteert in een cijfer van 1 - 10 voor de zogenaamde Domeinsterkte: Een maat voor de kwaliteit van uw website. U ontvangt een overzicht van alle factoren die een belangrijke rol spelen bij de vindbaarheid van uw website. Let op: We doen een beperkt aantal gratis analyses per maand en we sturen de rapporten alleen naar e-mailadressen die dezelfde domeinnaam hebben als de te scannen website. Vervolgens zijn er een aantal opties mogelijk. 

Optie 1: SEO Optimalisatie uitbesteden

Na de scan begint het echte werk: De optimalisatie van de techniek, de inhoud van uw website en de linkpopulariteit. Meestal zijn snel substantiele verbeteringen te realiseren, maar vaak is dit ook werk voor de langere termijn. Dit is onze core business: Wij ondersteunen vele bedrijven in hun weg naar de top in Google en wij kunnen de SEO optimalisatie ook voor u doen. Wij werken met succesafhankelijke beloningsafspraken. Dit betekent dat u uw geld terug krijgt wanneer wij onze beloften niet nakomen.

Optie 2: In Company zoekmachine optimalisatie training

Na het ontvangen van de gratis SEO scan kunt u er ook voor kiezen om u en/of uw medewerkers te laten trainen door Semster. Wij bieden geheel verzorgde in company trainingen die u helpen bij het beheer en optimaliseren van uw website.

Gratis uitgebreide rapportage

Elke maand geven we enkele SEO-scans gratis. Deze maand zijn er nog 3 gratis rapportages beschikbaar. Doe nu de scan en meld u rechtsboven aan.

Optie 3: Volledig rapportage met verbeterpunten

Na ontvangst van de gratis SEO scan kunt u er ook voor kiezen om Semster een uitgebreide analyse van uw website te laten doen. Hierbij analyseren wij uw website, geven aan welke verbeterpunten doorgevoerd dienen te worden en hoe u in de toekomst de prestaties van uw website kunt verbeteren. Met de rapportage heeft u een kant- en klare lijst met actiepunten die kunnen helpen om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. De uitgebreide SEO-scan kost € 270,- en kunt u aanvragen via het formulier rechtsboven.

Waarom de uitgebreide SEO Scan bij Semster?

 • Semster specialisten optimaliseren websites al sinds 2000
 • Wij hebben ervaring in B2C en B2B in verschillende sectoren
 • Tevreden én succesvolle klanten
 • Uitstekende referenties
 • "Geen succes, geld terug" regeling

Neem contact op met onze SEO Specialisten

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreide SEO scan of heeft u advies nodig in strategie en/of uitvoering? Vul dan uw gegevens in, in het formulier aan de rechterzijde van deze pagina of neem direct vrijblijvend contact op met Ton Verplanke, telefoon 072-5201053.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!