Gratis AdWords Scan

Gratis AdWords Scan: meer verdienen met minder uitgaven

Veel bedrijven kunnen meer verdienen met lagere uitgaven door onze gratis AdWords scan. Vaak worden campagnes niet geoptimaliseerd, waardoor veel budget verspild wordt. Tevens wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan de kwaliteit van de pagina waar bezoekers op landen.

De standaard instellingen van Google AdWords zijn allereerst gunstig voor Google zelf. Door kleine aanpassingen te doen in de instellingen van Google AdWords kunt u de prestaties van uw campagne al snel verbeteren.

Met de gratis AdWords Scan wordt uw AdWords account op 21 punten beoordeeld binnen vier hoofdcategorieën:

  • Campagne instellingen
  • Advertentiestructuur & zoekwoorden gebruik
  • Advertentietekst & management
  • Bestemmingspagina & overtuigingskracht

AdWords rapportcijfer

Na het doen van een AdWords analyse krijgt u van ons een document toegestuurd met daarin een rapportcijfer. Per hoofdcategorie wordt aangegeven wat het belangrijkste verbeterpunt is dat u in uw AdWords account kunt doorvoeren om een beter rendement uit uw AdWords campagne(s) te halen.

Optie 1: AdWords management uitbesteden: unieke 'niet goed, geld terug' garantie

Naast het geven van AdWords advies kunnen wij de optimalisatie en het beheer van uw AdWords account uit handen nemen. Wij werken met een 'niet goed, geld terug' garantie. Dit betekent dat wij u bijvoorbeeld beloven 15% meer relevant bezoek uit het budget te halen op jaarbasis. Als ons dat niet lukt krijgt u achteraf de door u betaalde managementfees terug. Zonder gezeur. Want u mag van ons als specialist verwachten dat wij het beter kunnen dan u en waarmaken wat we beloven. Toch?

Optie 2: In company Google AdWords training

Na het ontvangen van de gratis AdWords scan kunt u er ook voor kiezen om u en/of uw medewerkers te laten trainen door Semster. Wij bieden geheel verzorgde in company trainingen die u helpen bij het opzetten en managen van uw AdWords account.

Optie 3: Rapport uitwerken

Na het ontvangen van de gratis AdWords scan kunt u er ook voor kiezen om Semster een uitgebreide analyse van uw AdWords account te laten doen. Hierin analyseren wij uw AdWords account, geven aan welke verbeterpunten doorgevoerd dienen te worden en hoe u in de toekomst de prestaties van uw AdWords campagnes kunt verbeteren.

Waarom de gratis AdWords scan bij Semster?

  • Semster is sinds 2006 Google Partner.
  • Gecertificeerde AdWords specialisten
  • Ervaring met klanten uit diverse sectoren
  • Tevreden én succesvolle klanten
  • Uitstekende referenties
  • ‘Geen prestaties, geld terug’ regeling

Neem contact op met één van onze AdWords specialisten.

Bent u geïnteresseerd in een gratis AdWords scan of heeft u advies nodig in strategie en/of uitvoering? Vul dan uw (AdWords) gegevens in, in het formulier aan de rechterzijde van deze pagina of neem direct vrijblijvend contact op met Peter Lagerwaard telefoon 072-5201053.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten