WordPress advisering.

U heeft al een WordPress website en u heeft het idee dat die niet optimaal functioneert of dat er meer uit te halen valt? Of u heeft een acuut technisch probleem? Geen zorgen, bijna elk technisch probleem is wel op te lossen. Of uw website nu gehacked is,  traag is, of er kan iets niet dat u graag wilt, wij lossen het op.

Waar we blij van worden

Technische én commerciële problemen oplossen zodat uw bedrijf groeit, daar worden we vrolijk van. Natuurlijk worden we blij als we mooie, unieke functionaliteiten mogen programmeren of ingewikkelde technische problemen mogen tackelen maar liever helpen we u met problemen voorkomen en oplossingen die we op de plank hebben liggen. Dat scheelt u namelijk doorgaans een hoop geld.

Voorkomen is beter dan genezen

Om problemen te voorkomen hebben wij alles in eigen hand voor onze klanten. Snelle hosting, onderhoud (verzorgen van updates) en beveiliging. Klanten van ons hebben dan ook een hackgarantie. Mochten ze onverwachts ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch gehacked worden dan gaan wij binnen 2 uur aan de slag om het probleem op te lossen. 24/7/365.

Website gehacked?

Een vervelende melding van uw hostingpartij of Google? Bij een gehackte WordPress website assisteren wij u. We maken de website weer schoon en zorgen ervoor dat kwaadwillende buiten de deur blijven.

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases