Gratis WordPress website verhuizen.

Het verhuizen van een website wordt ook wel ‘migreren’ genoemd. De meest voorkomende redenen voor een verhuizing zijn dat de site op een andere domeinnaam geplaatst moet worden of dat de site naar een andere hostingpartij gaat.

Wij ondersteunen partijen bij verhuizingen omdat ze bijvoorbeeld vinden dat hun site te langzaam is. Niet alleen voor de gebruiker, maar bijvoorbeeld ook voor henzelf omdat het back end traag is bij het invoeren van veel data. Of omdat de website overgezet wordt op een andere domeinnaam, maar men heeft veel hoge posities opgebouwd in Google en men is bang om die te verliezen.

Verhuizing: van waar dan ook

Het maakt ons niet uit bij welke partij de website is ondergebracht. Of uw website nu draait in de cloud of een server op uw zolderkamer, wij verhuizen uw site! Onze verhuisservice is gratis voor klanten die hun website en het onderhoud en beveiliging daarvan door ons laten uitvoeren.

Procedure

Doorgaans vragen wij u inloggegevens voor uw website om polshoogte te nemen van de huidige situatie. Vervolgens meten we wat de huidige snelheid is van uw website en kopiëren we uw website naar onze eigen server. Daarna meten we wederom wat de snelheid is. In 99,9% van de gevallen zien we een enorme verbetering in de snelheid van uw website. Simpelweg door de website op een speciaal voor WordPress ingerichte omgeving te hosten. Desgewenst maken we een nadere analyse van eventuele snelheidsproblemen en geven we u een begroting voor het oplossen daarvan.

Indien het gaat om een verhuizing naar een andere domeinnaam en de hoge posities in Google behouden te worden maken wij daarvoor een begroting. Dit soort verhuizingen zijn delicaat omdat er grote commerciële belangen op het spel kunnen staan en we willen daarbij geen enkel risico lopen.

Geen downtime

Door het gebruik van een effectief en lightweight migratie stappenplan garanderen we dat er geen impact is op de live-website gedurende de migratie.

Multisite

Wil je een WordPress multisite migreren? Voor ons is dit geen enkel probleem. Ook migreren we op wens websites in of uit een multisite netwerk.

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases