WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken doet u bij Semster. Al vanaf € 799,- heeft u een professionele website waarvan u zelf de tekst en de foto's kunt aanpassen. 

Zoals de gemiddelde webdesigner bieden wij ook kant-en-klare WordPress websites op basis van een sjabloon (‘’themes’’), maar in tegenstelling tot de gemiddelde webdesigner zijn wij in staat om van uw website een verkoopmachine te maken door ons team van ervaren webdevelopers, online marketeers, AdWords specialisten en SEO specialisten. Wij helpen uw website goed vindbaar te maken op relevante zoektermen en vervolgens helpen we u om bezoekers te overtuigen en verleiden om tot de door u gewenste actie over te gaan. Zo wordt uw website in plaats van een kostenpost een ‘opbrengstenpost'! We kunnen dus veel verder voor u gaan dan de zelfstandig werkende webdesigner. Als u daar tenminste behoefte aan heeft.

WordPress websitepakketten & Maatwerk

Om u een tariefindicatie te geven hebben wij een tweetal pakketten samengesteld. Uiteraard verrichten we ook maatwerk toegespitst op uw unieke situatie. De prijs hiervan in het overzicht is slechts een indicatie. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor het maken van een afspraak of voor een offerte op maat.

Wordpress-pakketten

 

Standaard

Pro

Maatwerk

Design o.b.v. template  
Responsive design
Handleiding voor Wordpress
Wordpress Workshop
Social buttons
Basis Navigatiestructuur    
Navigatiestructuur o.b.v. zoekwoordenanalyse  
Meertalige Website  
SEO geoptimaliseerd  
Google Analytics geïntegreerd en ingesteld  
Google Analytics-filters    
Design op maat    

Totaal

€ 799, -

€ 1984, -

Op aanvraag

Extra opties

Fotografie V.a. € 150, -
Hosting € 195, - per jaar
Updates en veiligheidspakket € 295, - per jaar
SEO content Op aanvraag
Chat module basis € 135, -
Chat module op maat € 365, -

Stappenplan

Standaard & Pro

1. Introductie

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Na het vaststellen van de functionaliteiten wordt een offerte opgesteld.

2. WordPress Website ontwerp

Op basis van uw wensen en behoeften wordt een template uitgekozen. Binnen het pro pakket past Semster deze tot op een zeker niveau aan uw wensen en behoeften aan.

3. WordPress Website bouwen

Na goedkeuring van het voorstel gaan onze webdevelopers aan de slag om het template leven in te blazen. Op een speciale testserver kunt u altijd kijken hoe uw nieuwe WordPress Website vordert.

4. WordPress Website optimaliseren (Pro)

Wanneer het WordPress design staat, gaan onze SEO specialisten en online marketeers aan de slag om uw WordPress website te laten scoren in Google. Dit doen zij o.a. door een sitemap en SSL certificaat toe te voegen

5. WordPress website online zetten

Zodra uw WordPress website is gevuld met tekst en beeld door u (u krijgt hiervoor een handleiding) en klaar is voor gebruik zetten we uw website live. Indien u voor het pro pakket heeft gekozen is uw site direct door ons geoptimaliseerd voor Google. Desgewenst zetten we gratis een AdWords account op waarbij u slechts € 75,- betaalt voor klikkosten aan Google.

Maatwerk

1. Introductie

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Na het vaststellen van de functionaliteiten wordt een offerte opgesteld.

2. WordPress Website ontwerp

Op basis van uw wensen en behoeften wordt een design voorstel gedaan. Dit voorstel wordt aangepast totdat deze voldoet aan uw de wensen, behoeften en functionaliteiten.

3. WordPress Website bouwen

Na goedkeuring van het voorstel gaan onze webdevelopers aan de slag om het maatwerk-design leven in te blazen. Op een speciale testserver kunt u altijd kijken hoe uw nieuwe WordPress Website vordert.

4. WordPress Website optimaliseren

Wanneer het WordPress design staat, gaan onze SEO specialisten en online marketeers aan de slag om uw WordPress website te laten scoren in Google. Dit doen zij o.a. door een sitemap en SSL certificaat toe te voegen

5. WordPress website online zetten

Uw WordPress website is gevuld, geoptimaliseerd en klaar voor gebruik. Afhankelijk van de afspraken vult u de site met tekst en beeld op basis van een handleiding en / of training of vullen wij de site met door u aangeleverde teksten en beelden. U ontvangt van ons sowieso een WordPress handleiding.

Waarom een WordPress website laten maken door Semster?

  • Hoog serviceniveau
  • Trouwe klanten & uitstekende referenties
  • Ongevraagd advies over SEO & Conversieoptimalisatie
  • Wij zijn zeer betrokken!

Wilt u ook een WordPress website laten maken? Semster bouwt al WordPress websites vanaf € 799, -. Op basis van een door u gekozen template, bouwen we een WordPress website die voldoet aan uw wensen en functionaliteiten. Ook voor unieke en geavanceerde websites bieden wij maatwerkoplossingen. Bekijk onze website pakketten voor een kostenindicatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl