Met de gratis module WooCommerce voegt u aan het WordPress CMS in een handomdraai een webwinkel toe.

WooCommerce: e-commerce module voor WordPress

Voor mensen die een WordPress website hebben en ook producten willen verkopen is er Woocommerce, een gratis module gemaakt door Woothemes. Maar ook voor mensen die een webshop willen starten is Woocommerce uitermate geschikt.

Voordelen Woocommerce

  • Het eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen back end van WordPress
  • Daardoor snel onder de knie te krijgen
  • Simpele dashboard en rapportage tools voor het monitoren van de prestaties van uw winkel
  • Talloze sjablonen aanwezig, maar net zo makkelijk te stylen naar een uniek ontwerp
  • Goede koppelingsmogelijkheden voor betalingsmodelijkheden zoals iDeal en voor payment providers (partijen die diverse soorten betalingsmogelijkheden mogelijk maakt)
  • Geschikt voor kleine winkels die slechts enkele producten verkopen, maar ook voor winkels die duizenden producten verkopen
  • Veel premium (betaalde) plug ins beschikbaar

Nadelen Woocommerce

  • Vooralsnog beperkte koppelingsmodelijkheden naar voorraadsystemen en (online) boekhoudystemen

Wanneer kiezen voor Woocommerce?

Alhoewel Woocommerce een productcatalogus van duizenden producten aankan vinden wij het vooralsnog geen platform voor een grote webshop. Daarvoor zijn er nog te weinig koppelingsmodelijkheden met bekende voorraadsystemen en (online) boekhoudsystemen aanwezig. Dergelijke koppelingsmogelijkheden zijn natuurlijk wel te maken, maar dergelijk maatwerk is doorgaans duur en dat doet het voordeel van de gratis WooCommerce module te niet. Wij adviseren om WooCommerce te gebruiken als u tot circa 100 producten wilt verkopen en ook geen plannen heeft om in de nabije toekomst fors uit te breiden. Mocht u een grote productcatalogus hebben en / of snel willen groeien naar een grote productcatalogus dan adviseren wij u om van PrestaShop of Magento gebruik te maken.

Advies nodig over welk e-commerce platform voor uw doel geschikt is?

Overweegt u te beginnen met WooCommerce of twijfelt u nog over welk e-commerce platform voor uw doel geschikt is? Bel Peter Lagerwaard op 06 - 1045 0949 voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur bij ons op kantoor.

Technische hulp en ondersteuning nodig bij WooCommerce?

U hebt al een WooCommerce webshop, maar loopt tegen technische dingen op waar u of uw bouwer niet uitkomen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Er is een hele grote kans dat wij u verder kunnen helpen. En dat geldt niet alleen voor de techniek, maar ook voor uw business! Bel Peter Lagerwaard op 06 - 1045 0949 voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur bij ons op kantoor.

 

 

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl