Hoewel iedereen streeft naar een verbetering van de huidige online resultaten, is conversie optimalisatie aan de hand van data-analyse vaak nog onbekend terrein. Onterecht, vinden wij.

Om lopende campagnes en uitgaven te kunnen verantwoorden en de huidige prestaties te kunnen verbeteren is het van wezenlijk belang data te analyseren. Weet u bijvoorbeeld al welke campagnes u de meeste conversies opleveren? Welke pagina’s ervoor zorgen dat u omzet misloopt? Hoe de verschillende pagina’s op welk apparaat presteren?

Werkwijze

Semster begeleidt u bij het juist instellen, analyseren en optimaliseren van uw website en de waardevolle data. Dit doen wij door dashboards en rapportages zo in te richten dat u er wijzer van wordt, in plaats van duizelig.

Het vertrekpunt van onze werkzaamheden zijn (in samenspraak) vastgestelde doelstellingen, de KPI’s waarop gemeten zal worden én een analyse van de huidige prestaties van uw website tot nu toe. Aan de hand van betrouwbare software-programma’s als Google Analytics (uiteraard) en Visual Website Optimizer (A/B testen) vinden wij de factoren waardoor uw website minder presteert en optimaliseren die vervolgens. Uw website zal aan de hand van deze aanpassingen beter presteren, dat durven wij u te beloven!

Neem contact op met ons op voor conversie optimalisatie

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van uw website of online campagnes of heeft u een vraag rondom conversie optimalisatie? Bel Peter Lagerwaard op 06 - 10450 949 voor het maken van een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek van een uur om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Onze klanten geven ons een 9.6/10!

Contact formulier

Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Kennisbank

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. 4 x per jaar handige marketing tips en info over internet.

Contact informatie

Semster

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

085 065 54 13 06 - 10 450 949

info@semster.nl info@semster.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten